Hamarosan...
 
 
 
 
 
szalagfüggöny lamella
www.napernyőlap.hu
Minőségi alumínium szerkezetes napernyőink a következő oldalon találhatók : napernyő
Könyökkaros , csővázas, mediterrán, karos napellenzőink a következő oldalon : napellenző
Dekoratív térfedés, minőségi vendéglátóipari árnyékoló a következő oldalon : kétoldalas napellenző
Napellenző és napernyő információs gyűjtő lap : napellenző-napernyő.lap.hu
Szalagfüggöny alternatívája a reluxa a következő oldalon található : reluxa
Cégünk árnyékolástechnikai honlapja : www.merleg-esz.hu
Elérhetőségeink
Mobil Telefon / fax
06 30 337 8861 06 1 25 777 96
E-mail info@merleg-esz.hu
Telephely cím 1171. Budapest
  Borsfa utca 37.

 

MÉRLEG - ÉSZ Árnyékolástechnika
ÓRIÁS napernyő
Letölthető pdf anyagok

Az ÓRIÁS napernyő méreteivel és robusztus felépítésével a nagy térfedésű árnyékolók közé tartozik. Ha a legnagyobb méreteket nézzük, akkor a négyszögletes formában készülő 6 méter×6 méteres közel 36 négyzetméteres területet fed, míg a 12 szögletes, átmérő 8 méteres ÓRIÁS napernyő közel 48 négyzetmétert. A számok elárulják, hogy ez a napernyő nem kerülhet akárhova, csak különleges helyekre. Exkluzív, luxus, egyedi megjelenésű árnyékolástechnikai termék.

Alkalmazhatóság

Bátrabb, üzletemberek, üzletasszonyok vásároltak már a kertjükbe ilyen napernyőt. Ez a napernyő tavasszal, nyár elején kikerül a kertbe, majd a nyár végeztével, védőzsákkal marad a helyén, vagy fedett tároló részbe kerül. Nem egyszerű a gyakori helyzetváltoztatása, még mobil talp alkalmazásakor sem. A napernyő ki és visszahelyezéséhez speciális technika és minimum 3 erős ember szükséges.

A legkisebb gyártott méret a 4 méter × 4 méteres, vagy az átmérő 5 méteres, így a teraszon alkalmazhatóság feltétele a nagy méretű terasz. Teraszra helyezés tervezésekor érdemes a terasz építésébe belekalkulálni a betonozható csőhüvely elemet, amely a legjobb rögzítési megoldás ÓRIÁS napernyőknél. Utólagos terasz árnyékolásnál a mobil talp rögzítés lehetséges, bontás nélkül.

Grafikázható a napernyő lelógó(drapéria, szoknya) és a felső háromszög felületi része. A grafikai díszítés reklámipari terméket varázsol az ÓRIÁS napernyőből. Igény esetén a küldött grafikai kép alapján készítjük el szitanyomással, vagy direkt nyomással a napernyő feliratozását.

Ajánljuk mindenkinek, aki a vendéglátó helyét szeretné a többi, konkurens vendéglős közül kiemelni, előtérbe hozni. Garantáltan még több vendég ül be egy ÓRIÁS napernyővel díszített helyre.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Garancia – alkatrész ellátás

Az ÓRIÁS napernyő szerkezeti elemeire 3 év garanciát vállalunk. A napernyő vászon anyagra a SATTLER cég garanciáját tudjuk jó szívvel vállalni, amely 5 év.

Napernyő szerkezet

A napernyő oszlop belsejében mechanikus csigahajtómű mozgatja a teleszkópot, amely a nyitás és zárás fázisait működteti. A napernyő vászon feszítő karjait alumínium zártszelvény támasztó karok biztosítják. A támasztó és feszítő karok a felső és a mozgó csillaggal kapcsolódva mozognak. Minden szerkezeti elem rozsdamentes, tartós kivitelben készül.

Műszaki tulajdonságok

Tartó oszlop forma : hatszög profil, átmérő ~13 cm
Teljes oszlop hossz (becsukott állapotban) : ~4,8 méter
Teljes oszlop hossz (kinyitott állapotban) : ~3,6 méter
Napernyő formák : 4, 8, 12 szögletes
Acél keretes mobil talp alapterülete : 1 négyzetméter (1m×1m) Napernyő méretek :

Gyártási tulajdonságok, anyagok

A napernyő tulajdonságait leginkább a gyártás során felhasznált, beépített anyagok határozzák meg. Ezek az anyagok a legmagasabb minőségi szinten helyezkednek el.

húzott alumínium – tartó rúd, támasztó karok, vászon feszítő karok
öntvény alumínium – felső csillag, mozgó csillag
acél, horganyzott acél – hajtómű és teleszkóp alkatrészek
100% akril – SATTLER import vászon elemi szálaiban impregnált minőségi árnyékolókra kifejlesztett több lépcsős minőség ellenőrzésen túljutott anyag. Gyártás, napernyő készítés oldala...

A felhasznált alumínium anyagok rozsdamentes, könnyű és erős szerkezeti tulajdonságot eredményeznek.
Az akril vászon biztosítja a napfény és a csapadék víz elleni védelmet. A napernyő vászon impregnált vízlepergető, gomba és UV védelemmel ellátott erős szövésű, varrással összeillesztett speciális árnyékoló anyag.

Napernyő kiegészítők, talpak

Két lehetőséget ajánlunk az ÓRIÁS napernyő stabil rögzítéséhez.

Működtetés, kezelés

A napernyő oszlop oldalán lévő furatba helyezhető és kivehető az acél hajtókar-kurbli, amivel a hajtómű működését szabályozni lehet. A működtetés könnyű, nem igényel nagyobb fizikai erőt.

Óriás napernyő méretek

GALÉRIA - napernyő képek

...

Napernyő vászon

...

ÓRIÁS napernyő

...

KERTI napernyő

...

PROMÓ napernyő

...
napernyő garancia 3Sattler napernyő vászon garancia
napernyő WinterFresh
Óriás napernyő talp és csőhüvely