Hamarosan...
 
 
 
 
szalagfüggöny lamella
www.napernyőlap.hu
Minőségi alumínium szerkezetes napernyőink a következő oldalon találhatók : napernyő
Könyökkaros , csővázas, mediterrán, karos napellenzőink a következő oldalon : napellenző
Dekoratív térfedés, minőségi vendéglátóipari árnyékoló a következő oldalon : kétoldalas napellenző
Napellenző és napernyő információs gyűjtő lap : napellenző-napernyő.lap.hu
Szalagfüggöny alternatívája a reluxa a következő oldalon található : reluxa
Cégünk árnyékolástechnikai honlapja : www.merleg-esz.hu
Elérhetőségeink
Mobil Telefon / fax
06 30 337 8861 06 1 25 777 96
E-mail info@merleg-esz.hu
Telephely cím 1171. Budapest
  Borsfa utca 37.

 

MÉRLEG - ÉSZ Árnyékolástechnika
Napernyő-készítés, egyedi árnyékoló
Letölthető pdf anyagok

Egyedi igények alapján egyedi napernyő készítés. A napernyő készítésben a vevőnek lehetősége van az általa kiválasztott napernyő szín, méret és forma sztenderdekből kiválasztott, adott helyre legmegfelelőbb árnyékoló, árnyékolók kialakítására.

Napernyő készítés alapanyagai

 

Sattler napernyő vászon készítés, árnyékolók vászna

A legalkalmasabb szövet anyag az árnyékolók készítésére az akril (100%-ban). Készítenek más anyagokkal(főleg távol-keleten) is napernyőket (pl. poliészter), de ezek az anyagok nem képesek a napsugarak, szél és csapadék hosszú távú hatásainak az elviselésére, idő előtt, gyakran pár hónap elteltével kifakulnak, elszakadnak. Igen távol áll tőlük a 10-12 éves élettartam.

A készített napernyők a Sattler cég 100% akril alapanyagával felszerelt, UV801-es szabványnak megfelelő anyagok, kiváló UV védelem, vízlepergetés, gomba és alga védelem, kipufogógáz védelem jellemzi. Folyamatos minőség ellenőrzés mellet készülnek. napernyő vászon katalógus

Varrodai munka

A napernyő vászon beérkezési formája 60×1,2 méteres vég, ez a varrodai alapanyag. A napernyők méretétől és formájától függően készül el a kiszabott vászon anyag, ami (grafikázás és)összevarrás után nyeri el a napernyő formát. Innen kerül az elkészült vázszerkezetre.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Napernyő típusok, árnyékolók

Napernyő típusok forma szerint : átmérő (nyolc, tizenkét szögletes) és négyszögletes
Napernyő típusok vázszerkezet szerint : PROMÓ, KERTI, ÓRIÁS
Napernyő típusok méret szerint : átmérős(méter), négyszögletes(méter×méter)

Magyar napernyő készítés magyar napernyő

A napernyő készítés vászon alapanyaga Ausztriából importált, ilyen minőségben árnyékoló-ra nem készítenek Magyarországon szövetet. A többi alapanyag beszerzés magyar cégektől történik. Az alumínium és acél termékek megmunkálása, a vászonanyag konfekcionálása és a teljes összeszerelés Magyarországon történik, így az elkészült végtermék magyar termék.

Grafikai munka napernyő grafika felületei

A napernyő lelógó (drapéria, szoknya) része és a felső háromszög forma is hasznosítható reklám grafika felvitelével.
Grafikai munkához szükséges formátum : vektorgrafikus, nem raszteres grafikai kép (Corel, Illustrator fájl)
Szita nyomással készülő grafika : olyan grafikai elképzelés esetén, amikor a színek jól külön választhatók egymástól és a grafikai kép 5 színnél kevesebbet tartalmaz
Direkt nyomás : ötnél több színnél, vagy színátmenetes grafikai képeknél számítógépes nyomással készülhetnek a felíratok, logók.

Reklám feliratos napernyők készítése előtt a vevő határozza meg, melyik felület legyen grafikázva. FONTOS : a napernyő gyártási ideje a megérkezett grafikai kép és a kijelölt grafikai felületek letisztázása után kezdődik.

Napernyő készítés - gyártási idő

A napernyő fő idény márciustól a nyár végéig tart. Ebben az időszakban a hirtelen megnövekvő napernyő készítési igény szerint a gyártási idő, akár 4 hét is lehet. Szeptembertől márciusig a gyártási idő a napernyő fajtától és mérettől függően 1,5-2 hét.

A gyártási időt az adott időszakban beérkező igények határozzák meg, így mindig érdemes előre gondolkodva az elkészülés tervezett időpontja előtt minimum 1 hónappal érdeklődni. Küldjön e-mailt a napernyő készítés tervéről és mi segítünk a gyártás időzítésben, hogy a napernyő elkészülhessen a tervezett időpontra. Ha 1 hónapnál korábban van szüksége az egyedi napernyőre, akkor is érdemes érdeklődni az aktuális gyártási időről.

Napernyő méretek

GALÉRIA - napernyő képek

...

Napernyő vászon

...

ÓRIÁS napernyő

...

KERTI napernyő

...

PROMÓ napernyő

...
napernyő grafika kell
Óriás napernyő váz elem